Musiksverige vill ha din åsikt!

Musiksverige frågar i sin blogg vad vi tycker om musik i molntjänster. Dialog och konkurrens behövs för att skapa bra musiktjänster. Och med bra lagliga tjänster ökar värdet av musiken. För alla.

Hur tror du att molntjänster kommer att förändra musiklyssnandet? Frågan ställs i Musiksveriges blogg och vi  uppmanas att mejla våra åsikter till moln@musiksverige.org. Jag gillar det initiativet. Det behövs dialog för att skapa bra musiktjänster.

Våra medlemmar skapar musiken och vi underlättar spridningen av den genom att hjälpa nya tjänster att etablera sig lagligt. Spotify är ett bra exempel på detta. Men det finns andra alternativ, och fler och fler blir de. Jag håller med Elisabet Widlund på Musiksverige att ökad konkurrens leder till bättre villkor både för dem som skapar musiken och för dem som lyssnar på den.

Stim verkar för att musiken ska leva och växa – därför är det självklart för oss att stödja dem som skapar morgondagens musiktjänster. Värdet av musiken kommer att öka med lagliga molntjänster: fler kan njuta av musiken samtidigt som musiker och upphovsmän får betalt för sitt arbete.

 Det ska jag mejla till Musiksverige. Vad ska du mejla?

Postat under Okategoriserat. Bokmärk permalänk.

Kommentarer inaktiverade.